COUNT_DOWN
Eclipse Cross
Ismerje meg a Mitsubishi legújabb modelljét, a sportos és izgalmas Eclipse Cross-t! A Mitsubishi a teljesen új fejlesztésű Eclipse Cross kompakt SUV Coupé modellel - az új generációs Mitsubishi Motors járművek sorának első képviselőjével - bővíti kínálatát, hogy ezzel még szélesebb rétegnek nyújtsa a hagyományosan megbízható technológiáját és innovatív megoldásait. Tudjon meg többet: Eclipse Cross.
img

Új L200 pickup

Európában a nagyközönség idén márciusban, a 85. Genfi Autószalonon találkozhatott először a sportos Mitsubishi pickup legújabb, ötödik generációjával. A modellsorozat legújabb tagja hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.

A kifejezetten sportcélú haszonjárműnek tervezett vadonatúj Mitsubishi L200 egyszerre kínálja egy személygépkocsi kényelmét, illetve egy pickup használati értékét és megbízhatóságát. Az új L200 magánjellegű, illetve üzleti célú felhasználásra egyaránt tökéletesen alkalmas, és a helyi igényekhez optimalizált karosszéria-, motor- és hajtáslánc kínálattal jelenik meg Magyarországon.

Új L200

Az új L200 minden modellváltozata az elődjénél tágasabb és kényelmesebb utasteret kínál, ugyanakkor nem csökkent a plató befogadó képessége. Vadonatúj, 2,4 literes, 154/181 lóerős 4N15 MIVEC dízelmotorral, valamint új 6 sebességes manuális és új 5 fokozatú automata sebességváltóval is rendelhető lesz, amelyek növelik a teljesítményt, azonban a korábbiaknál kevesebb karbantartást igényelnek. Az új modell alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett kisebb mértékű környezeti terhelést garantál, miközben a továbbfejlesztett proaktív és passzív biztonsági elemek megfelelnek korunk legmagasabb követelményinek is.

A vadonatúj, sportos L200 pickuppal 2015. szeptemberétől találkozhatnak az érdeklődők a Mitsubishi márkakereskedésekben.Új L200

2015-07-30 Hírek